Tiffany
Project Description: Kitchen update designed by the homeowner.
 
          
                         Before                                                                        After
Upper wall cabinets were removed for new complementary custom
cabinet  installations by Sage Cabinetry that extended to the ceiling.
The existing tiled backsplash was removed and replaced with a
contemporary glass tile treatment.
 
 
 
                                                 
                                Before                                                             After
Removing the existing pantry closet  allowed for extending the kitchen  with new
matching cabinets.
 
                       
                                      Before                                                             After
More  space was made available by remodelling the  bulkhead which was part the
entry closet protruding into the kitchen , and then seamlessly refinishing the area.